SEO-optimerad
Webbplats

SEO-optimerad
Webbplats

Hem / Tjänster / Hemsida

Hemsidor för toppen av Google

Det är mycket viktigt, att redan när en hemsida byggs, vara medveten om rätt process kring sökmotoroptimering. För oss är det en självklarhet att hemsidor byggs med:

  • Optimerad kundupplevelse
  • Hög konverteringsgrad
  • Stabil sökmotoroptimering

När potentiella kunder söker på Google och klickar på någon av de första sökresultaten ska det vara självklart att de möts av en användarvänlig sida som både är attraktiv och tydlig – oavsett om de kommer via dator eller mobilen.

Med auktoritet hos Google ligger sidan högst och med en anpassad sida, utifrån målgrupp och sökintention, konverteras så många som möjligt till att bli en kund.

U

Optimal grund för sökmotoroptimering

Vi bygger hemsidor i WordPress, då vi anser att detta system har de bästa förutsättningarna att användas flexibelt och framtidssäkert. Därmed har vi möjlighet att göra de ändringar och tillägg som krävs när Google ändrar sina algoritmer.

Framtidssäker design

Alla våra kunders hemsidor följer Googles riktlinjer gällande webbdesign och teknisk utformning. Genom att vi löpande följer Googles uppdateringar kan vi även snabbt implementera förändringar. Våra kunder ska inte bara synas högt på Google idag – utan även i framtiden. 

Konvertering

Konverteringsoptimering resulterar i fler affärer. Vi ser till att hemsidan är tydlig och möter upp besökarens sökintention. Det ska vara uppenbart vad besökaren förväntas göra, oavsett om det är att exempelvis kontakta företaget eller fylla i offertformulär online.

i

Optimerade texter

Samtliga texter är optimerade både utifrån ranking och konvertering. I likhet med att layout är viktigt så är textens utformning avgörande när det kommer till synlighet på Google och hur besökaren känner sig välkommen.

Mobilanpassad sida

En mobilanpassad sida är en självklarhet när allt fler använder mobilen som primär enhet för att hitta varor och tjänster på internet. Google premierar även mobilanpassade sidor vilket innebär att de lättare får en högre position hos sökmotorn.

l

Lätt att göra ändringar

Det är alltid lätt att göra ändringar eftersom vi har WordPress som plattform. Detta oavsett om ni väljer att göra ändringarna själv eller anlita våra tekniker. Alla kunder har tillgång till admin-panelen och får grundutbildning för att kunna genomföra ändringar.

UTvalda tidigare hemsideuppdrag

Propellerteknik & Metalldesign AB

Hello Burger

Lavendla Begravningsbyrå

Improfy

Kroppsakademien

Barnmorskehuset

Dags för ny hemsida?

Vi skapar de bästa förutsättningarna för företag vare sig om de har en befintlig webbplats eller tänker skapa en ny. Våra sidor är optimerade från topp till tå inför dagens sökmotorer med inriktning på Google. Vi har receptet för utformningen av en hemsida så att den rankar och konverterar optimalt.